Tenis

Inel din argint cu pietre cubic zirconia -model tenis-

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
  • Metal: argint 925 marcat ANPC
  • Greutate: 1.45gr
  • Marime:56
  • Garantie 24 luni pentru manopera si calitatea modelului
  • 2-6 rate fara dobanda

 

 

 

Mai multe detalii

85,00 lei cu TVA

Tipareste
  • IN687
  • Nou
  • 1

Cubic Zirconia este o piatra pretioasa sintetica de inalta calitate, care imita aspectul diamantului si se face de obicei intr-un laborator. Cubic Zirconia (sau CZ) este forma cristalina cubica a dioxidului de zirconiu (ZrO2), un mineral care este extrem de rar in natura, dar usor de sintetizat pentru utilizare ca un simulant al diamantului.

 

Cubic Zirconia sintetizat este greu, optic fara cusur, de obicei incolor si poate fi facut intr-o varietate de culori diferite.Acesta nu trebuie confundat cu zirconul, care este un silicat de zirconiu (ZrSiO4)-piatra semipretioasa naturala. Acesta este uneori eronat numit "zirconiu cubic". Datorita costului sau scazt, durabilitatii si vizibila asemanare cu a diamantului, Cubic Zirconia sintetica a ramas cea mai importanta concurenta a diamantului din punct de vedere economic, din anul 1976. Concurentul sau principal ca o piatra semipretioasa de sinteza este cel mai recent material sintetic - moisanita.

 

Un cubic zirconia incolor este extrem de dificil sa se distinga de un diamant de catre un ochi neantrenat. In timp ce diamantul este o piatra pretioasa naturala, cubic zirconia este simulat. Diamantele sunt cele mai dure pietre pretioase din lume, are duritatea 10 pe scara Mohs de duritate. Cubic Zirconia este mai moale, dar totusi este considerata o piatra pretioasa dura cu un rating 8.5. Densitatea CZ il face cu aproximativ 75% mai greu decat diamantele. Este o substanta densa, cu o greutate specifica intre 5,6 si 6,0 – de cel putin 1,6 ori mai mare decat cea a diamantului.

Cubic Zirconia tinde sa contina mai multe flash-uri de culoare decat diamantul tipic.CZ cu indicele de refractie foarte ridicat si transparent imita aspectul de claritate si stralucire al diamantelor cele mai scumpe. Indicele sau de refractie este ridicat, de la 2.15 la 2.18 (comparativ cu 2.42 pentru diamante) si luciul sau este Adamantin.Cubic Zirconia este relativ dur, aproximativ 8 pe scara Mohs - putin mai dur decat majoritatea pietrelor semipretioase naturale.

 

 

Scrieţi o recenzie